Samen groeien naar Succes!
Sinds september 2018 zijn wij bezig met het project ‘Samen groeien naar Succes!’.
Dit is een, door de Europese Unie gesubsidieerd, project wat zicht richt op de Duurzame Inzetbaarheid van onze medewerkers.

Het doel is om er samen voor te zorgen dat onze medewerkers zich nu en straks prettig voelen, zich kunnen ontwikkelen, gemotiveerd, gezond en competent zijn.

Uiteindelijk willen we na afronding van het project samen met onze medewerkers het volgende bereikt hebben:

  • Een optimale en duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, waarbij er ruimte is voor verschillen tussen medewerkers en de afzonderlijke talenten effectief worden benut.
  • De betrokkenheid van de medewerkers nog verder te verhogen doordat zij (nog) meer worden betrokken bij ons bedrijf, er geluisterd wordt naar hun ambities en ze ingezet worden op hun talenten en kwaliteiten.
  • Onze medewerkers meer kansen bieden binnen onze organisatie.
  • Nog betere communicatie bewerkstelligen hetgeen leidt tot betere samenwerking en daarmee bijdraagt aan het succes van ons bedrijf en de ontwikkeling van de medewerkers.

Vaste club medewerkers
Om jaarrond bekwame medewerkers beschikbaar te hebben, werken wij al jaren met een vaste club medewerkers. Binnen ons bedrijf wordt de uitgebreide regeling van de glastuinbouw CAO toegepast. Onze mensen werken via ZON arbeid voorziening. ZON is een payroll bedrijf dat voor ons de salarissen afwikkelingen doet. ZON is van de gezamenlijke tuinders die hierbij aangesloten zijn. Zo maken we gezamenlijk gebruik van de kennis en diensten en doen dit niet ieder voor zich, bespaart kosten en ook het kennis niveau blijft up-to-date.

Voor gespecialiseerde werkzaamheden, zoals bedrijfshulpverlening en gewasbescherming, heftruck certificaat  zijn aanvullende diploma’s door bepaalde medewerkers gehaald. Veiligheid van onze medewerkers staat immers voorop!

Momenteel hebben wij een vacature beschikbaar, zie vacatures. 

 

Wilt u meer weten over ZON kijk dan op hun website.  www.zonarbeid.nl